[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

ystackeva2

Forældre:

Far: Witches LeCremes`s Trick

Mor: Isilwane Inja Abela

2007.10.5 (7)

[/fusion_text][fusion_text]

 

 

A-kuldet

Fødselsrækkefølge – født den 26. april 2007
Fordeling: 1 han (1 krone + sinus) +
6 tæver heraf med 
1 krone

 2012-12-24 12.21.59 Inkosi (konge) – kaldet Kosi – ridgefejl (kun 1 krone) – fødselsvægt: 312 g

Kosi var den eneste dreng i vores dejlige A-kuld – gennem samtlige 8 uger her var han næsten den mindste, men…. hvad han ikke havde i størrelse havde han i gørelse – der var krudt i den dreng. Desværre var Kosi født med sinus, som først blev opdaget, da han var 4½ uge gammel. Ultimo oktober 2007 gennemgik Kosi en stor operation (hans sinus blev bortopereret) – en operation der desværre fik et noget længere sygdomsforløb end forventet – først sprang syningen op (hændelig uheld, sagde den opererende dyrlæge – til trods for at hun havde taget stingene en 1 uge før tid) – og så gik der betændelse i såret til sidst, men Camilla og Kosi klarede det hele i meget flot stil. I dag er Kosi en stor og rar hund med et super godt temperament. Han kan omgås både heste og andre hunde (uanset køn) – hans bedste legekammerater er dog  hans nye sambo Fister (en labrodor). Vi har den store glæde at møde/se Kosi flere gange om året og vi glædes hver gang over at se, hvor godt han trives.

 
2008.07.15 (2)
Lunga (perfekt) – kaldet Zulu – fødselsvægt: 380 g

Lunga var altid sammen med Inkosi og de hyggede dem altid sammen, til tider var de ofte uadskillelige. Lunge med hendes enorm store ører, var bare så dejlig, kærlig og sjov. Hun kunne sætter de mest sjove og frække ansigtsudtryk op og man kunne kun grine af hende.

08.07.2012 rejste Lunge-pigen over regnbuebroen. Farvel lille Lunga – du vil altid være savnet.

 
2009.04.26 Duma (4)

 

Duma (berømt) – fødselsvægt: 393 g

Duma var den søde, stille hvalp, men også hun kom gang på gang ud af hvalpekassen – selvfølgelig landede hun hver gang på hovedet – BUMP (smiler stort). Duma ville have været en rigtig overlever, hvis hun havde levet sin hvalpetid i den vilde natur – altid forsigtig og afventende. Duma bor i dag sammen med Kadi – en RR-tæve, som desværre ikke altid er så sød ved Duma, som Duma fortjener, men Bente gør alt for hendes elskede Dumse-pige. Duma er i dag en høj, langbenet tøs med nok verdens bedste temperament. Duma kan omgåes alle hunde (uanset køn). Duma elsker nogle gode gåture samt schweiss-spor, MEN især at putte i sofaen og gerne tæt på et dejligt varm sted.

Flot 2. præmie i schweis april 2011 + Super flot 1. præmie i schweiss april 2012

25.09.2014 rejste Duma-tøsen, Dumse, tøsen – kært barn har mange navne – over regnbuebroen. Kære Duma, nu har det er godt igen, ingen smerter og ingen Kadi til at tyranisere dig, du skal kun tænke på at have det godt og lege med dine venner samt nyde solen og varmen. Tak fordi vi fik lov til at kende dig – vi vil savne dit lækre væsen.

2007.05.01 (8) A´Busisa (Bless) – fødselsvægt: 342 g

A`Busisa er rejst til de evige jagtmarker på hendes 3. levedag. Fra første færd var vores lille pige lidt af en udbryderdronning – lige meget hvor høj en kurv hun blev placeret i, fandt hun en udvej ud i det fri og kravlede sine egne veje. Hun havde allerede efter 2. minutter en personlighed, som var meget speciel. R.I.P. lille pige – vi ved at du har det godt på den anden side af regnbuebroen. 

2010.02.21

 

Zwana (venlig) – ridgefejl (kun en krone) – fødselsvægt: 367 g

Zwana var den største og mest buttede i vores dejlige A-kuld – et rigtigt lille krammedyr. Hun var bare så dejlig og rar og så så hun altid så sørgmodig ud, hvilket gjorde at man altid lige skulle nusse hende en ekstra gang, men man skulle ikke
tage fejl af den lille dame – hun vidste godt, hvad hun ville og især ikke ville. Som den eneste i A-kuldet elsker Zwana vand. Zwana er en elsket hund af hele hendes 2-benede familie m. Mor Joan i front.

24.08.2015 rejste Zwana-pigen over regnbuebroen. Zwana løber nu omkring og leger med hendes søskende og hende mor Chessie – men der er et savn i Zwanas hjerte – et savn der først forsvinder den dag hun bliver genforenet med hendes elskede familie. Tak Zwana, fordi vi fik lov til at kende og elske dig. Du vil altid leve i vores hjerter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Umusa (venlighed) – kaldet Vega – fødselsvægt: 419 g

Umusa var en lille trudttønde, der var altid fart over feltet og ballade i farvandet, der hvor Umusa var og det var oftest sammen med Amandla og Inkosi. Men Umusa var også den søde og kærlige lille puttegris.Umusa skulle indtaget pladsen i hendes nye familien efter en dobbermann og hendes nye familie var helt klar over, hvad en Ridgeback står for, da en af deres venner havde en Ridgeback han.

Den 14.4.2011 fløj vores lille Umusa-pige over på den anden side af regnbuebroen.
Der leger hun nu – fin og hel igen – med hendes søster Themba.
Hun nyder solen, varmen og fællesskabet med alle de andre hunde, men hun bærer på en længsel i hendes hjerte – en længsel efter hendes elskede mennesker.
Men en dag vil hendes længsel ophøre og hun vil blive genforenet med alle dem hun har kendt og elsket.
Sov sødt lille Umusa-pige og tak forbi vil lærte dig at kende – du var så kærlig, sjov og bare dejlig – mange tanker og vuffer fra Sunds-banden

2009.06.10a

 

Amandla (kraft) – kaldet Bell – fødselsvægt: 398 g

Sidste hvalp i vores dejlig A-kuld – sidst men ikke tabt bag en vogn. Der var fuld knald på hende og hvad Amandla og Umusa ikke kunne finde på sammen er ikke værd at nævne. Amandla var den helt store udbryder af hvalpekassen, men
der var stil over hende, hun landede næsten altid på maven eller på benene. Amandla skulle indtage pladsen i hendes nye familie efter schæferen Bell, lidt af et raceskift og for mit vedkommende med alle antennerne ude – da de 2 racer er meget forskellige, men alle har klaret det i flot stil og som den eneste fra A-kuldethar hun været udenfor landets grænser. Amandla har også prøvet kræfter med udstillingsmiljøet, men det var ikke rigtig hende.

Amandla er en høj skattet hund i hendes familie.

 

[/fusion_text][/fullwidth]