2021.04.11 Udstilling i Årslev, DK

Årets første udstilling – hold da op, hvor var det vådt og koldt.

Drengene startede op i kulde og sne, som slog over i småregn, men…. de gjorde det godt, selvom de nok hellere ville være blevet inde i bilen.

Begge drenge startede i Åben Klasse: Izinja Akin`s Mjukuu Wa Mwisho fik et flot Excl. og Izinja Akin`s Chuma fik en flot placering som 4 bedste åben klassen han m. CK.

Senere i en anelse bedre vejr – snevejret var stoppet, men der var stadig støvregn og hundekoldt, var det Azana`s tur. Og hun og Jette gjorde det, som sædvanlig rigtig godt.

Izinja Gain`s D`Azana vandt Champion Klasse tæver, Excl.1 m. CK og Klub Cert og endte som 2. bedste tæve.

Tak til mit Dream-team: Jette og Azana

2021.04.09 – Mwisho-dreng – du er savnet

I dag kunne min elskede og savnede Mwisho-dreng have haft fødselsdag, men jeg ved at han har holdt en fest i hundehimlen sammen med hans elskede søster, Chessie og hans lige så elskede datter, Inja.

Heldigvis går hans gener igen i hans 2 dejlige børnebørn, Mjukuu og Azana og hans andre dejlige hvalpe rundt omkring i landet.

Mwisho, du vil altid være savnet,

2021.04.01 – Farvel lille Mali-dreng

I dag kom den triste meddelelse om at Izinja Winche`s Biza Imali (Mali) var rejst over regnbuebroen.

Mali blev født her den 5/8 2008, men allerede i august 2009, måtte vi finde et andet hjem til Mali, da han ikke kunne acceptere hans onkel, Mwisho.

Det var en svær og tung beslutning at tage og jeg føler ikke, at jeg nogensinde har tilgivet mig selv at sende Mali hjemmefra.

Mali har i bund og grund en rigtig god dreng, men han brød sig ikke om andre hanhunde – og dog: for da han flyttede hjemmefra blev hans bedste ven en Beagler-han.

Mali-dreng, selv om jeg sendte dig hjemmefra, har du altid været i mine tanker og i mit hjerte – at sende dig afsted dengang var som at rive et stykke af mit hjerte og i dag – en dag jeg egentlig gerne ville have været ved din side – gør både så ondt, men jeg ved inderst inde, at jeg gjorde det rigtige for jeg dengang i 2009. Du fik et godt og kærlig hjem med masser af kærlighed, udfordringer, leg og turer.

R.I.P. min elskede dreng.

 

2021.03.14 – Årets første lure-coursing-løb

Ikke mange mødte op denne søndag formiddag til årets første løb, men vi var nogle som trodsede vind og vejr – det blev kun til en enkelt regnbyge, men den var så til gengæld også kraftig.

For første gang var Azana`s søster Nala (Izinja Gain`s D`Gona) til løb og……. hold af op, hvor var hun god. Der var ingen betænkningstid, lureren skulle bare fanges. Jeg kan ikke mindes at have set en hund starte i sit første løb på denne flotte måde. Jeg er virkelig stolt af hende, mennn……. også lidt misunderlig, eftersom hun løb væsentlig bedre end Azana nogensinde har gjort.

Virkelig flot Nala – du er bare en super tøs.

Tak til Inger-Marie for at tage turen var Lemvig til Sunds for at lade Nala prøve kræfter med lure-coursing.

2021.03.03 – Et aller sidste farvel til Iben

I dag tog vi i Nørresundby kirke en værdig og smuk afsked med Iben.

Det blev et mindeværdigt og bevægende farvel grundet præstens meget personlige tale og ikke mindst Ibens mor, Kristine, takketale til vi fremmødte.

Iben – på vej til din bisættelse kom der et billede til mig:

Du, Iben, går i en dejlig skov, solen skinner og sender sine stråler ned igennem træernes kroner. Du er iført dine vandrestøvler, dine beige shorts og din beigefarvede træningsvest. Dit lyse hår skinner og du holder en cigaret i hånden, der hænger en hundeline på tværs over din skulder og på hver side af dig går en Rhodesian Ridgeback, Basse og Carlos.

Iben, du er nu sammen med dine elskede hunde – I blev samlet til sidst på en smuk måde.

2021.02.21 – Farvel til Iben Mors

En god dag blev vendt til en trist dag.

Et telefonopkald fortalte, at Iben ikke er blandt os mere.

Iben var ikke blot en hvalpekøber, men en god ven og sparringspartner og ikke mindst dyrenes – især hundenes – ambassadør og fortaler.

Kære Iben, du vil blive savnet og ikke mindst dine telefonopkald, hvor vi drøftede så utrolig mange ting. Men nu har du fred og du er sammen med dine 2 elskede hunde.

 

Men Iben, du lever videre i vore hjerter.

Hvil i fred, kære Iben.

2021.01.10 Tillykke til vores 3 dejlige drenge fra vores C-kuld

I dag er det Pete, Chuma og Mukuu`s fødselsdage, hurra hurra hurra.

De sikre dem en gave, som…..

Ja, for 4 år siden kom vores dejlige drenge til verden her i Sunds – 3 livskraftige og stærke drenge, som alle var elsket, fra det øjeblik de kom til verden.

Et kæmpe stort tillykke til Pete, Chuma og Mjukuu og til deres dejlige familier.

Knus og kram, potedask og masser af krælighed

Sunds-banden