2020.07.26 Dobbelt udstilling i Hamburg (Hamburg Open Air)

Endelig kunne vi komme på hundeudstilling igen – det var bare så dejligt at se vores tyske venner og hundebekendte igen efter så lang tid og for ikke at glemme det hele set-uppet omkring en udstilling, spændingen m.v.
Fredag overmiddag blev kursen sat mod syd – til Hamburg og hotel Zeppelin.
Ef ter indcheckning, luftetur med hundene var der tid til at spise den medbragt aftensmad (marrokanske frikadeller, små kyllingespyd, skinke og pastasalat m. hjemmelavet dressing, en god flaske vin og til sidst et par spil Olsen.
Lørdag morgen kl. 10,00 (ikke præcis start, men ca. kl. 10,30) gik udstillingen i gang – først var det drengenes tur (Mjukuu og Chuma) i åben klasse – Mjukuu havde mere lyst til at lege end alt muligt andet, men det blev dog til et flot V3 under dommer Lothar Schneider, DE og desværre kun et SG til Chumsen.
Senere blev det så Azana`s tur – første gang i åben klasse. Hun gjorde det rigtig fint og fik et V og uden placering. Hun faldt desværre ikke lige i dommerens smag selvom hun gjorde det bedre end nogle af dem, som blev placeret, men sådan er det jo en gang i mellem og det er spillets regler.
Søndag stod igen i udstillingens tegn, der var blevet lovet regn det meste af dagen, men ….. der var kun regn, mens vores telt blev stillet op og der blev gjort klart til opstart, resten af dagen bød på sol, let overskyet en gang i mellem, men ellers tørvejr.
Drengene gjorde det rigtig godt og indkasserede et V begge to. Azana gik all-in i dag – først vandt hun en stor åben klasse (v1) m. CAC VDH og blev bedste tæve m. CAC Klub RRCD og endte som BOS.
Tusind tak til Jette for at vise IKKE BARE Azana, men også  Mjukuu – uden dig kunne de flotte resultater slet ikke lade sig gøre.
Tak for nogle hyggelige dage til alle.

2020.05.25 Corona

Tidligere i år + sidste år havde vi plast-problematikken og ja…. Det var/er der en god grund til.
Verden bliver forurenet – verdens have flyder med plastaffald , naturen flyder med plastaffald, ja, overalt flyder det med plastaffald – alt dette plast forgår ikke og dyr må lide af denne grund.
Dyrene tror, at plasten er spiseligt. De arme dyr lider en forfærdelig skæbne med plastaffald i deres tarme og maver – ofte (temmelig tit) med døden (en pinefuld død) til følge.
Nu har vi så CORONA-HYSTERIET og glemt er alt om plast m.v. – eller det skulle man tro, da man ikke hører om det mere, MEN…… ALDRIG før er der blevet og bliver brugt så meget plast som nu: der bliver brugt plastikhandsker, plastforklæder, plastfutter til fødder, plast i værnemidler, plastskillerum i butikker m.v., alt bliver pakket i plastposer (før kunne der købes f.eks. friske rundstykke enkeltvis, nu er de pakket i poser m. X-antal styk i hver + nu skal rundstykkerne lunes i ovnen for at få ”det friske rundstykke”, som man har betalt for + der opstår madspild), der bruges/tømmes en masse engangsplastbeholdere, fordi der bruges mega mængder af håndsprit, håndvask og vaskemiddel.
Og så er der lige alt det andet som mistes – kontakt til andre og omverdenen, hobbies som er blevet lukket ned. Ja, man kunne blive ved og ved og ved.
Jeg har ikke kunnet se logikken i dette og er efterhånden led, ked og træt af at høre om Corona.

2020.05.08 – Tillykke med de 2 år til vores seneste kuld – D-kuldet

Et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen til vores dejlige D-kuld, som kom til verden på en dejlig, varm og solrig dag for 2 år siden.

Tiden ikke bare går, nej, den flyver afsted og de små banditter er nu voksne – måske ikke helt oven i hovedet, men aldersmæssigt burde de være det.

D-kuldet var lidt af en udfordring, da sommeren var mega varm og tør, og….. de små banditterne, ville de drikke? NEJ. De måtte tvangs”fodres” var drikkelse for ikke at dehydrere og perioden med hvalpemælk måtte forlænges, da det var det eneste de ville drikke. Men de klarede det jo så fint og flot.

Endnu en gang stort tillykke med fødselsdagen til vores elskede hvalpe og deres familier.

Mor Inja og deres 2 brødre (lille Fighter og lille navnløse) sender helt bestemt deres en hilsen fra hundehimlen.

Ogs et stort tillykke til Papa Gamba med hans dejlige hvalpe her i Danmark¨.

 

Mange kærlige hundehilsner og potedask

Erik og Ane Marie og resten af Sunds-banden

2020.05.05 – Tillykke med de 12 år til vores dejlige B-Kuld

Et kæmpe stort tillykke til alle vores dejlige hvalpe fra vores B-kuld og deres ejere.

Vi er så taknemmelige for, at der stadig er nogle fra kuldet tilbage og som har det godt og rart i deres dejlige familier rundt omkring i landet.

Vi ser altid frem til at modtage billeder og små beskeder om, hvordan det går dem.

Billedet her er de dog lidt ældre – hele 24 dage, men de var aktive, glade, sjove og bare dejlige.

2020.04.26 – Tillykke med de 13 år til Izinja Yanche`s Amandla – kaldet Bell

Et kæmpe stort tillykke med de 13 år til Bell fra vores A-kuld.

Bell er desværre den eneste der er tilbage fra vores aller første kuld hvalpe, men jeg ved, at hendes søskende og hendes forældre ser til fra Hundehimlen og sender mange potedask til deres elskede Bell.

Tak til Birgitte og Allan og deres 3 børn, for al den kærlighed, som de har givet og stadig giver min lille charmetrold.

Billederne er fra den 26/4 2013 samt fra juli 2018.

 

 

2020.04.12 Farvel til en stor, kærlig og elsket hund

I går sov Kosi (Izinja Yanche`s Inkosi) stille ind hos Camillas forældre, hvor hvem Kosi har boet hos det sidste lange stykke tid. Et hjem, hvor Kosi er kommet meget og blevet passet meget gennem hele hans liv, når Camilla har skullet arbejde eller været på ferie. Et hjem hvor han altid har været elsket og er blevet passet med stor kærlighed.

Kosi har haft et dejligt liv hos Camilla og nydt at have selskab af andre hunde (Fister og Henning og sidst af Thabo), han har nydt hans turet i Kæret sammen med Camilla og hans “venner” – ikke at det var sådan, at Kosi gad løbe rundt og lege med de andre hunde, næh nej, Kosi gjorde, hvad der passede ham og i HANS TEMPO.

Kosi sov stille ind i hans hjem med de 3 personer omkring sig, som han elskede allermest, Camilla og Camillas forældre.

Tak til Camilla, fordi du valgte Kosi til, frem for fra, da han fik konstateret Sinus, Du har altid været der for ham og har mange gange haft ham med på besøg. Besøg, som jeg tro han nød.

Men var Kosi ikke flyttet hjem til Camilla, var Erik og jeg enige om, at han skulle været blevet her.

R.I.P. min elskede dreng, du vil altid været savnet.

Kosi 26/4 2007 – 12/4 2020

Billede fra Camilla

 

 

2020.01.10 Hip Hip Hurra – disse 3 dejlige drenge fylder 3 år i dag

Tænk 3 år er gået og drengene har udviklet dem fra små banditter til store banditter og…. til verdens bedste og dejligste drenge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle har et super godt temperament, kan omgås alle mennesker og hunde og dyr uden problemer, men det bedste af det hele er, at de trives og har det super godt i deres hjem.

Stort tillykke til Pete, Chuma og Mjukuu og deres familier

Mange potedask

Kennel Izinja