Pinsen stod på dobbelt udstilling i Goch, mens Erik var babysitter derhjemme for Inja og hvalpene.

2018.05.19 (3)Jette (Chumas mor), Chuma, Mjukuu og jeg tog turen til Goch næsten helt ovre ved den hollandske grænse – en lang og sej tur med masser af kø og vejarbejde. De 2 drenge klarede turen rigtigt fint, de slappede af og nød at være i centrum.

På lørdagens udstilling gjorde Jette og Chuma det rigtig godt under Burkhard Seibel og fik en flot placering med et V3, Mjukuu måtte nøjes med et SG og kom derfor ikke videre på dagens udstilling.

Lørdag aften var der festmiddag og fejring af TOP TEN Hundene – Inja-musen – til trods for, at hun havde hvalpe sidste år – var placeret på Top Ten. Jeg regnede med, at det var en 10. eller 9. plads, men…… pl4Den lille dronning havde gjort det endnu bedre end jeg havde regnet med og var placeret som nr. 4 – hvor er jeg glad og stolt af min lille Inja.

Søndag bød på endnu en varm udstillingsdag – i dag vendte resultatet og Mjukuu blev 2018.05.19a (5)placeret som V3 og Chuma fik et SG – Chuma havde egentlig fortjent en langt bedre placering, da ham og Jette gjorde det helt fantastisk. Og skal jeg være helt ærlig, gjorde han det bedre end Mjukuu.

Tak til Jette og Chuma for nogle dejlige dage i Goch.